Implant dentar Dr. Galetuse Bogdan Timisoara

IMPLANT DENTAR

Dr. Galetuse Bogdan Cabinet Stomatologic Timisoara va ofera tratamente protetice cu implant dentar.

IMPLANT DENTAR - AVANTAJE

Reabilitarea rapida a aparatului dento-maxilar fara a fi necesara afectarea altor dinti.
Tehnologie Inovatoare
Rapiditate de inserare

In ultima perioada tehnica inserari unui implant, sa simplificat foarte mult datorita ultimilor tehnologi ale instrumentelor de frezat in osul . Astfel timpul de inserat al unui implant sa redus la cateva minute.

Estetica
Fizionomie excelenta

Deoarece exista o multime de solutii tehnice in vederea refaceri fizionomiei, pacientul impreuna cu medicul pot sa aleaga solutia ideala pentru un rezultat estetic de exceptie, indiferent de complexitatea cazului.

Implant Dentar Dentaprod
Functionalitate
Refacerea masticatorie excelenta

Datorita conceptului modern de ancorare a lucrari protetice de implantul propriu zis, acestea reusind sa imite foarte bine functia initiala a dintelui iar functionalitatea masticatorie este mult mai fidela.

Durabilitate
Stabilitate de lunga durata

Datorita unei planificari de mare precizie in care se foloseste computerul tomograf si datorita faptului ca se poate verifica dinainte constitutia osului, medicul poate oferi o solutie viabila in cazul fiecarui pacient.

Contraindicatii si factori de risc - Implant dentar

Aceste contraindicatii si factori pot contribui la evitarea alegeri implantului dentar ca solutie in vederea refaceri edentatiei.

1

Gravide

Este un factor de risc deoarece este totusi o interventie chirurgicala in care se foloseste anestezia. Se asteapta periada post natala in care aceasta interventie este fara riscuri.

2

Osteoporoza

Osetoporoza este boala in care este interzisa inserarea implantelor dentare deoarece osul nu se poate reface.

3

Boli Cardiace

Bolile cardiace nu reprezinta o contraindicatie majora, se pot face interventii chirurgicale doar in colaborare cu medicul cardiolog.

4

Diabet

Diabetul influenteaza negativ vindecarea postchirurgicala, deoarece sangele nu are capacitatea de  coagulare si inchidere a unei incizii provocate de medicul stomatolog.

5

Reumatism

In cazul reumatismului articular acut se pot face interventii doar sub protecie de antibiotice

6

Alergie

Alergiile la materialele din care sunt confectionate implantele, sunt destul de rare, dar trebuie luate in considerare, la ora actuala se pot face teste alergologice.

7

Nevralgie

In cazul nevralgiilor de trigemen, este indicat sa se trateze prima data nevralgia.

8

Bruxism

In cazul pacientilor ce prezinta bruxism trebuie intodeauna ca medicul sa ofere solutii de protectie prin gutiere si lucrari non-ceramice.

9

Fumatul

Fumatul pot duce la pierderea unui implant dentar, deoarece in timpul fumatului se produce vasoconstrictie, lucru care ingreuneaza acceptarea implantului de catre partile moi (gingii).

10

Deficienta Igiena orala

O igiena orala precara poate duce la pierderea unui implant dentar, deoarece bacteriile care se dezvolta in placa bacteriana sunt inamicul numarul unu al unui implant.

DEZAVANTAJE

– Perioada indelungata de integrare a implantului dentar (intre de 4 si 6 saptamani);

– Postoperatoriu timpul de vindecare este intre 3 si 6 luni, (perioada de integrare a implantului);

– Durata definitivari lucrari protetice (de la cateva saptamani la cateva luni);

– Ca organismul uman sa nu accepte implantul dentar.

Dr. Galetuse Bogdan Cabinet Stomatologic Timisoara

 O paleta larga de servicii stomatologice de ce mai inalta calitate pentru dantura dumneavoastra. Implant dentar, lucrari protetice dentare cu cele mai bune materiale - metalo ceramice, zirconiu ceramic, fatete ceramice sau metalo compozite.